Next Sermon - 7:00 AM on Sunday 28

O nama

Vrtni centar Trgošped

Dragi ljubitelji bilja i lijepo uređenog okoliša, dobro došli na našu stranicu. Vrtni centar je otvoren 07.09.2013. godine, a predstavlja jedinstveno mjesto u gradu za hobiste i profesionalce u poljoprivredi. Bilo da se radi o kućnom vrtu, podizanju nove zelene površine ili uređenju i održavanju postojeće, Vrtni centar u svojoj ponudi ima kompletan asortiman proizvoda za uređenje vašeg okoliša na jednom mjestu.

U Vrtnom centru možete pronaći bogatu ponudu raznolikih biljnih vrsta i pratećeg asortimana kao što su sjemena, supstrati i gnojiva te keramičke i plastične posude za cvijeće, sredstva za zaštitu bilja, opremu za navodnjavanje, mašine i vrtni alat i mnoge druge proizvode koje će vam zatrebati u vrtu ili oko njega. Stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u agronomiji će vam sa zadovoljstvom pomoći u pronalasku pravog rješenja besplatnim savjetima ili novim idejama.

NAŠA MISIJA
Naša misija je da pružimo kvalitetne proizvode i usluge, cijenom primjerene domaćim potrošačima, te da zadovoljimo potrebe potrošača i uspostavimo uspješnu saradnju sa cijelom društvenom zajednicom. Mi pristupamo korisnicima naših usluga, kolegama, dobavljačima i partnerima na tržištu odgovorno i s poštovanjem. Nastojimo da zadovoljimo njihove potrebe i želje na obostrano zadovoljstvo.

Dostupnost 24/7

Naši agronomi su uvijek dostupni za vaša pitanja i nedoumice.

Kvalitet proizvoda

Naša misija je da pružimo najkvalitetnije proizvode i usluge.

Stručno osoblje

Nudimo stručno savjetovanje od strane certificiranih agronoma.

Potpuni asortiman

Ponosno predstavljamo asortiman proizvoda za poljoprivredu.